Sollicitatiecommissie zoekt lid!

doorSIB Webredactie

Sollicitatiecommissie zoekt lid!

SIB-Amsterdam zoekt een lid voor in de Sollicitatiecommissie!

Binnenkort gaat de sollicitatieprocedure voor het volgende verenigingsjaar van start. De Sollicitatiecommissie leidt deze zoektocht. In de Sollicitatiecommissie moet, naast een lid van de Raad van Advies en een bestuurslid, ook een “gewoon” SIB-lid plaatsnemen.  De ALV zal uiteindelijk stemmen over wie van de geïnteresseerden in de Sollicitatiecommissie komt. Uiteraard mag een SoCo-lid zelf niet solliciteren voor een bestuursfunctie.

De Sollicitatiecommissie wordt ieder jaar aangesteld om de gehele sollicitatieprocedure voor het nieuwe bestuur te leiden. Dit betekent dat zij onder andere verantwoordelijk zijn voor het uitzetten van de vacatures, de selectie van sollicitanten en het afnemen van de sollicitatiegesprekken. Deze commissie bestaat uit een bestuurslid, een RvA-lid en een ‘gewoon SIB-lid’. Dit ‘gewone SIB-lid’ zal tevens de voorzitter zijn van de commissie. Het voorzitten van deze commissie is een leuke en unieke manier om betrokken te zijn bij de toekomst van de vereniging. Voor deze functie zoeken we naar een ervaren SIB-lid met een duidelijk beeld over wat hij/zij belangrijke eigenschappen vindt voor bestuursleden en een bestuur in het algemeen.

Op dinsdag 20 januari is er een extra ALV om dit lid te verkiezen en de gehele Sollicitatiecommissie aan te stellen. De commissie zal vanaf deze vergadering gelijk actief zijn tot aan de verkiezing van het nieuwe bestuur aan het eind van dit collegejaar.  Lijkt het jou leuk om deze plek in te vullen of heb je nog vragen, stuur dan een mail naar: secretaris@sibamsterdam.nl. De deadline voor aanmelding is maandag 19 januari.

Over de auteur

SIB Webredactie administrator