GenootSAP

Booyakasha!

Welkom op de officiële pagina van het GenootSAP! Beschouw dit als de meest avontuurlijke groep mensen in Amsterdam. Het GenootSAP laat je volledig uit je comfort zone komen en nieuwe dingen ontdekken. Wanneer was de laatste keer dat je iets voor het eerst deed? Precies. Herinner je je de adrenalinekick die je kreeg tijdens de eerste keer in de achtbaan? Dat gevoel krijgen is het doel van het GenootSAP. Word lid van het GenootSAP en je zal nooit spannende verhalen tekortkomen om je vrienden te vertellen!

Het GenootSAP is er voor mensen die al open staan voor avonturen, maar ook voor mensen die hun avontuurlijke kant willen ontwikkelen. Kennis komt in vele vormen en als je lid wordt van het GenootSAP zal je één van de beste manieren leren om dit te verwerven: gewoon het onbekende leren kennen! De naam GenootSAP spreekt eigenlijk al voor zich: ‘genootsap’ komt van ‘genootschap’ en SAP staat voor ‘Spirituele Andere Persoonlijkheid’. Zoals je begrijpt dragen we deze naam met trots als onze geuzennaam. Hardop uitspreken dat je lid bent van een groep als deze met zo’n naam is al de eerste stap buiten je comfort zone! Een saai en voorspelbaar leven leven is oké, maar door lid te worden van het GenootSAP maak je het zeker wat spannender!

Maar maak je geen zorgen! Hoewel het doel is om los te komen van onze comfort zone, zijn onze activiteiten altijd relaxt en respectvol: we dwingen niemand om iets te doen wat ze niet leuk vinden. Het gaat om de gedachte die telt, de poging om iets te doen wat je anders nooit zou doen is namelijk ook al buiten je comfort zone. Dat gezegd hebbende, als je met je broeders en zusters bent zijn enge dingen al ineens een stuk minder eng!

Kern van onze activiteiten is dat we ze geheim houden. Wij moeten dingen verrassend houden en jij zal vertrouwen moeten hebben in ons om mee te doen aan de activiteit! Neem eens een kijkje naar onze voormalige activiteiten en je zult een goed gevoel krijgen over het soort evenementen dat we hebben georganiseerd. Maar de beste manier om te begrijpen wat wij doen en wat ons doel is natuurlijk om dit direct van de leden te horen, dus wees niet verlegen om contact met ons op te nemen via het internet of gewoon in real life!

Gebruik de onderstaande link om lid te worden of gewoon mee te doen aan één van onze activiteiten (lidmaatschap is nooit verplicht).

Take it easy y’all and keep it fruity!

https://www.facebook.com/groups/322948208070043/