The Treaty

‘The Treaty’ is het online magazine van SIB-Amsterdam. Elke maand brengt het mix van serieuze achtergrondartikelen over de internationale politiek en verslagen van de vereniging uit. Kritische stukken over integratie kwesties of beleid in de Europese Unie; interviews met SIB leden; bedenkingen van het bestuur in de bestuurskolom; en natuurlijk de laatste roddels en dubieuze uitspraken van leden, meestal gemaakt onder het genot van alcohol tijdens de borrel, alles staat in ‘The Treaty’.

The treaty bestaat uit een aantal permanente redacteurs. Zij zijn verantwoordelijk voor het schrijven van artikelen, de vaste delen en het ontwerp. Toch zijn de redacteurs niet de enige die hun bijdrage kunnen leveren: elk SIB lid kan een artikel inzenden voor het magazine. Soms benaderen de redacteurs ook zelf leden voor een bijdrage, maar het omgekeerde kan natuurlijk ook gebueren. Op die manier is ‘The Treaty’ een tijdschrift voor de gehele vereniging.

Als je een bijdrage wilt leveren kun je altijd een mail sturen naar treaty@sibamsterdam.nl en wie weet wordt het gepubliceerd!