Reiscommissie

Een studentenvereniging, die zich bezig houdt met internationale betrekkingen, houdt natuurlijk van reizen. Verschillende malen per jaar reizen we naar het buitenland om (internationale) organisaties, bedrijven, ambassades of partnerverenigingen te bezoeken en een stad of land te ontdekken. De reiscommissie is gespecialiseerd in het vinden van aantrekkelijke bestemmingen en het samenstellen van een programma dat vol zit met zowel inhoudelijk als ontspannende actitviteiten.

Aan het begin van het jaar hebben wij een introductiereis naar Brussel. Vervolgens hebben wij in de herst of de lente een korte reis binnen Europa. Daarnaast organiseren we soms ook liftwedstrijden. Tot slot is het grootste project van de Reiscommissie de lange reis, die normaal gesproken in de zomer plaatsvindt.

SIB is in de afgelopen jaren de hele wereld over gereist. Van Brussel tot Zuid-Afrika, van New York naar China, van Marokko tot Jordanië – overal laten wij onze sporen na. We zijn altijd opzoek naar  personen die het leuk vinden om hier een actieve bijdrage aan te leveren. Ben je geïnteresseerd, stuur dan een e-mail naar onze Commissaris Interne Betrekkingen.