Commissies

SIB-Amsterdam heeft een aantal commissies die bepaalde taken uitvoert. Commissies bestaan uit leden (meestal tussen de vier en acht leden), die verantwoordelijk zijn voor het organiseren van bepaalde activiteiten (lezingen, excursies, workshops, online-magazine, reizen etc.). Sommige commissies bestaan het gehele jaar, terwijl andere commissies alleen worden opgezet voor een bepaald project.

Het lid zijn van een commissie kost wat van jouw tijd, maar wanneer een commissie effectief wordt geleid, hoeft dit niet veel te zijn. Door lid te worden van een commissie leer je snel nieuwe SIB-leden kennen en leer je samen te werken, leer je organiseren, maar bovenal is het erg gezellig. Achteraf kun je terugkijken op een succesvolle workshop, een goed bezochte lezing of een fantastische reis!

Elk lid van SIB kan lid worden van één van onze commissies. Nieuwe leden krijgen een e-mail met informatie over commissies en de mogelijkheid van de Commissaris Interne Betrekkingen om eventueel lid te worden. Ben je geïnteresseerd? Stuur onze Commissaris Interne Betrekkingen een mail voor meer informatie.