Bestuur 2018-2019

v.l.n.r. Maxine Rubingh, Ryan Fernandes, Sean Nijlunsing, Angela Barez & Enrico Nuboer

 

Bestuursleden

Sean Nijlunsing

Sean Nijlunsing

Voorzitter

Sean is de voorzitter van SIB-Amsterdam. Als voorzitter is het Sean zijn hoofdverantwoordelijkheid om de vereniging draaiende te houden. Sean overziet alle activiteiten en zorgt ervoor dat alles goed loopt. Hij zit daarnaast de wekelijkse bestuursvergaderingen voor en heeft contact met de Raad van Advies. Ook zit Sean natuurlijk de Algemene ledenvergadering voor, waarbij de leden de mogelijkheid hebben om het bestuur vragen te stellen. Tot slot vertegenwoordigt Sean SIB-Amsterdam bij vergaderingen van SIB-Nederland, waar alle SIB steden elkaar ontmoeten en elkaar op de hoogte houden van hun activiteiten.

Sean studeert momenteel Beleid, Communicatie en Organisatie aan de VU Amsterdam.


chair@sibamsterdam.nl 06 14 24 82 49 Sean Nijlunsing Sean Nijlunsing
Enrico Nuboer

Enrico Nuboer

Secretaris

Enrico is de eerste persoon die contact met je opneemt als je lid wordt van SIB. Daarnaast houdt ze de ledenadministratie bij en is ze verantwoordelijk voor de weeklijkse nieuwsbrief. Ook is het Enrico’s taak om alle vergaderingen van het bestuur vast te leggen en natuurlijk die van de Algemene ledenvergadering.
Kort gezegd is ze verantwoordelijk voor een duidelijk en fijn contact met alle leden van SIB-Amsterdam en natuurlijk zij die geïnteresseerd zijn.

Enrico heeft een master in Staats- en bestuursrecht en is daarnaast juridisch medewerker bij een rechtbank.


secretary@sibamsterdam.nl 06 34 00 79 40 Enrico Nuboer Enrico Nuboer
Ryan Fernandes

Ryan Fernandes

Penningmeester

Als penningmeester is Ryan’s hoofdverantwoordelijkheid het bewaken en beheren van de financiën van SIB. Hij is dan ook verantwoordelijk voor hebben van een financieel overzicht; financiering: fondsenwerving en verkoop; financiële rapportage, boekhouding en contact met de bank.

Ryan studeert momenteel Rechten aan de Universiteit van Amsterdam.


treasurer@sibamsterdam.nl 06 51 48 94 91 Ryan Fernades Ryan Fernades
Maxine Rubingh

Maxine Rubingh

Commissaris intern

Maxine houdt toezicht op alle commissies van de vereniging. Ze zorgt ervoor dat de commissies gevuld zijn en goed functioneren. Dit houdt in dat de commissies interessant inhoudelijke, externe en sociale activitieiten organiseren, maar ook coole reizen en dat ons online magazine “The Treaty” wordt gepubliceerd.

Maxine studeert Politieke en Sociale Filosofie aan de Universiteit van de Amsterdam.


internal@sibamsterdam.nl 06 53 57 43 66 Maxine Rubingh Maxine Rubingh
Angela Barez

Angela Barez

Commissaris Extern

Angela is, als commissaris Externe betrekkingen, verantwoordelijk voor het onderhouden en aanwenden van nieuwe partnerschappen met interessante instituten en bedrijven.

Angela studeert European Studies aan de Universiteit van Amsterdam.


external@sibamsterdam.nl 06 30 83 74 44 Angela Barez Angela Barez