Groothandel in schoonmaakartikelen

doorSIB Webredactie

Groothandel in schoonmaakartikelen

Groothandel in schoonmaakartikelen

123toilet.nl is dé groothandel in professionele schoonmaakartikelen, toiletpapier en toilet accessoires. We hebben een ruim assortiment reinigingsmiddelen, schoonmaakproducten en toebehoren. 123toilet.nl is niet zomaar een groothandel: we richten ons volledig op service en een scherpe prijs.

Toiletpapier en toilet accessoires

Wc-papier online bestellen? Wij als toiletpapier groothandel bieden niet alleen toiletpapier tegen scherpe prijzen, ook vind je bij ons sterke merken. Van het voordelige 123toilet toiletpapier tot bekende merken als Kleenex, Satino of Kimberly Clark, onze prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. We leveren per baal, deze bestaat uit 36 tot 64 rollen. Bij grotere afname profiteer je van een aantrekkelijke korting. Voor de horeca, recreatie of openbare toiletruimte leveren we jumborollen of het toiletpapier bulkpack. Ook het toiletsysteem doppenrol is bij ons verkrijgbaar.

123toilet.nl heeft het meest uitgebreide assortiment toiletaccessoires. Van urinoirmatjes tot toiletborstels en van toiletblokken tot toiletbrilreiniger, we kunnen nagenoeg alles leveren.

Op zoek naar een dispenser ten behoeve van zeep, dameshygiëne of handdoekjes? We bieden de beste merken tegen een voordelige prijs.

Handdrogers en handzeep

Kies voor optimale hygiëne uit een handdroger van het merk Mediclinics, Optima of een van onze andere merken. Liever gebruik maken van een handdoekdispenser? Ook deze vind je in het assortiment van 123toilet.nl. Met betrekking tot handzeep voorzien we onze klanten van belangrijke merken dispensers en praktische navullingen.

Schoonmaakmaterialen en reinigingsmiddelen

Voor een hygiënische werk- en leefomgeving bieden we professionele schoonmaakmaterialen waaronder poetsdoeken, vloerreinigers en werkwagens. Werk alleen met krachtige reinigingsmiddelen, geschikt voor verschillende oppervlakten. Naast de bekende merken vind je bij 123toilet.nl ook reinigingsmiddelen met ecolabel. Voor een frisse omgeving bieden we luchtverfrisser systemen, navullingen en wegwerp toiletverfrissers.

Veiligheid op de werkvloer

Voor verschillende branches bieden we de beste schoonmaakproducten en toebehoren. Het blijft niet alleen bij een hygiënische omgeving, ook veiligheid op en rondom de werkvloer verdient aandacht. Juist daarom hebben we ons assortiment uitgebreid met producten die meer zekerheid bieden. Van een oogdouche tot detecteerbare pleisters en van professionele handschoenen tot strooizout, wij maken een veilige werkomgeving compleet.

Hoge service, grote kwaliteit

Bestellen op onze website is veilig en eenvoudig, je bestelt via een beveiligde verbinding. Alle producten worden gratis geleverd bij bestellingen vanaf €150. Onze levertijd bedraagt 1 tot 3 werkdagen, de levering wordt grotendeels verzorgd door DHL. Neem voor retourzendingen contact met ons op, samen zoeken we naar een passende oplossing.

Onze producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen en zijn geschikt voor professioneel gebruik binnen de horeca, recreatie, kantoren en het bedrijfsleven. Vragen, opmerken of suggesties? Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 18.00. Ook zijn we te bereiken via de e-mail, we beantwoorden alle vragen zo spoedig mogelijk.

123toilet.nl, de nummer één groothandel in professionele schoonmaakartikelen.

 

 

Over de auteur

SIB Webredactie administrator