Bedrijfsprofiel Frisia Financieringen

doorSIB Web redactie

Bedrijfsprofiel Frisia Financieringen

Bedrijfsprofiel Frisia Financieringen

Met ruim 35 jaar ervaring is Frisia Financieringen een begrip in de wereld van kredietbemiddeling, gespecialiseerd in bemiddeling voor alle mogelijke vormen van consumptief krediet, veelal een doorlopend krediet of persoonlijke lening genoemd.

Al jaren biedt Frisia Financieringen de meest voordelige rentetarieven in de Nederlandse markt. Wij werken op basis van het zogenaamde ‘execution only’ concept, dit betekent dat u bij ons zelfstandig en volledig online een lening kunt afsluiten. Wij gaan daarbij uit van uw eigen kennis en ervaring. Wij bemiddelen zonder voorafgaand advies, en brengen hierbij ook geen afsluitkosten zoals bemiddelingskosten. Of u nu een nieuwe lening af wilt sluiten of de mogelijkheid wilt onderzoeken of uw huidige lening goedkoper kan, onze missie is om u het meest gunstige aanbod te doen. Wij werken met verschillende kredietverstrekkers samen waardoor wij voor elke persoonlijke situatie de meest voordelige en geschikte lening kunnen vinden.

Frisia Financieringen staat voor transparantie, kwaliteit en eerlijke service. Daarnaast bieden we zoals gezegd het meest scherpe rentetarief. Bekijk ook onze klantreviews om te zien wat anderen van ons vinden.

Waarom Frisia Financieringen?

  • Volledige online werkwijze
  • Scherp rentetarief en gunstige voorwaarden
  • U beslist zelf over uw nieuwe lening
  • U betaalt geen afsluitkosten

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Het aanvragen van een offerte kost weinig moeite en is gratis, daarnaast is de offerte geheel vrijblijvend en staat het u uiteraard geheel vrij om hier wel of niet gebruik van te maken.

Bedrijfsgegevens van Frisia Financieringen

Frisia Financieringen is een handelsnaam van NR7Finance B.V. en is gevestigd Onder de Toren 34, 8302BV Emmeloord. NR7Finance B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 529.59.716.

Benieuwd naar uw mogelijkheden, heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Meer informatie kunt u vinden op onze website en u kunt ook gewoon even bellen met onze klantenservice op nummer 088 777 23 33.

Over de auteur

SIB Web redactie administrator