Autostickers: maak rijdend reclame voor je onderneming

doorSIB Web redactie

Autostickers: maak rijdend reclame voor je onderneming

Autostickers: maak rijdend reclame voor je onderneming

Nederland heeft een recordaantal rijdende visitekaartjes: auto’s verrijkt met autostickers. Een effectieve manier om reclame te maken op de weg.

Er rijden momenteel ongeveer 8,2 miljoen auto’s rond in Nederland. Dat is bijna één voertuig op elke twee Nederlanders. En het opvallende is: er komen steeds meer bestelauto’s en bussen bij. In 2017 zijn dat er ruim 853 duizend, becijferde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Dat is meer dan 10% procent van het totale aantal auto’s. 

Reclame
Met name eigenaren van bestelauto’s kiezen ervoor om met autostickers rijdend reclame te maken. Dat is een erg effectieve manier om potentiële klanten te bereiken, want je bevindt je vaak in de regio waar je actief bent. Daarnaast zorgt het voor een professionele uitstraling én herkenbaarheid.

Kwaliteit
De kwaliteit van autostickers is de laatste jaren erg toegenomen. Zodoende hoeven ondernemers de stickers slechts één keer aan te schaffen, waarna ze minimaal zeven jaar meegaan. Met je auto of bus door de wasstraat is ook geen enkel probleem. Alles blijft zitten. En werk je bijvoorbeeld als ZZP’er voor verschillende opdrachtgevers, dan is een magneetsticker voor op je auto of bus een veelgebruikte optie. Stevig vast terwijl je rijdt, maar wel weer makkelijk verwijderbaar en opnieuw te gebruiken.

Mogelijkheden
Een goede autosticker blijft mensen bij en geeft professioneel weer waar je bedrijf voor staat. Tegenwoordig zijn bijna alle denkbare ontwerpen mogelijk. Professionele designers weten precies de afmetingen van alle voertuigen die beschikbaar zijn en kunnen zo perfect op maat een ontwerp maken en stickers produceren. Vervolgens is het een kwestie van de stickers (laten) plakken en je steelt als ondernemer de show op de weg. Zelfs als je in de file staat.

Neem contact op met Businessstickers.nl om de mogelijkheden te bekijken!

Over de auteur

SIB Web redactie administrator